Måske ligger dette indlæg om brystforstørrelse med implantat lidt udover almindelig skønhedspleje, men ikke desto mindre er det vigtigt, da der kan være tale om pleje på det fysiske såvel som det psykiske plan.

Man hører tit folk sige – jamen du må da bare acceptere den måde, du er skabt på. Og hvis du overvejer plastikkirurgi, så er der nok noget i vejen med dit selvværd. Men hvorfor er det OK at gå på slankekur eller begynde at træne for at ændre på sit udsendende, men et absolut no go at få ændret noget kirurgisk, hvis man er ked af sit udseende?

Nu skal det jo for god ordens skyld lige tilføjes, at man hverken kan tabe sige til større bryster eller træne sig til større bryster.

Mange spørgsmål, der skal besvares ved forundersøgelsen

Jeg har altid ønsket mig større bryster – ikke i Linse Kessler størrelse, men nogle flotte nogen i en naturlig størrelse. Jeg har en A-skål og drømmer om en C-skål – men er det mon realistisk? Skal jeg mon hellere gå all in, når nu jeg ligger under kniven og så få en E- eller F-skål? Skal jeg vælge brystforstørrelse med implantat eller skal jeg vælge den mere trendy og naturlige brystforstørrelse med hjælp fra mit eget fedt – det vil sige, få foretaget en fedtsugning og så genanvende fedtet til brystforstørrelsen i stedet for et implantat eller måske vælge en kombination af begge metoder?

Uha, det er vist godt, at jeg skal til forundersøgelse inden jeg beslutter mig. Det er jo lovpligtigt at jeg kommer til forundersøgelse og hører om alle mulighederne og få forventningsafstemt drømmene. Ih, jeg glæder mig allerede. Men jeg har hørt, at det gør ret ondt, så det er i hvert fald også noget, jeg skal have talt med plastikkirurgen om. Hvor ondt gør det egentlig og hvor længe gør det mon ondt. Hvornår kan jeg begynde at træne igen? Ja, spørgsmålene hober sig op og jeg har ikke engang taget hul på spørgsmålene om eventuelle bivirkninger endnu. Det bliver et langt, men interessant møde.

Comments (0):

Write a comment:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *