Hver dag året rundt er der behov for en hjertestarter cirka femten gange et eller andet sted i landet. Det er viden, som maner til eftertanke. Derfor er der alle gode grunde til at erhverve sig en Philips HeartStart HS1 til din virksomhed eller i hjemmet, for man ved aldrig, hvornår uheldet er ude.

Hjertestop kan ramme alle uden udtagelse. I dag er der fra officiel hånd heldigvis opstillet mange hjertestartere rundt om i byer og på arbejdspladser, men hvis man ikke lige er i nærheden af dem eller de er ude af funktion, er det altid betryggende at vide, at man har en yderst funktionel Philips HeartStart HS1 i baghånden.

Førstehjælpstræning giver dig erfaring og ro i sjælen

Hos Førstehjælp-shoppen på Østerbro i København kan du let erhverve dig en af de mest eksklusive hjertestartere på området, nemlig Philips HeartStart HS1. Denne populære hjertestarter på blot halvandet kilo er yderst effektiv og handy til at transportere og desuden nem at håndtere, når uheldet er ude. Inkluderet i købet af en Philips HeartStart HS1 er også en lækker taske, som indeholder såvel hjertestarter som akut-kit med saks, barbermaskine og ansigtsværn.

Det er vigtigt, at så mange kollegaer og/eller familiemedlemmer ved, hvordan de skal betjene Philips HeartStart HS1. Derfor er det ligeledes muligt for din virksomhed eller din familie at tilkøbe mange forskellige værktøjer og træningsmoduler hos Førstehjælp-shoppen. Det gør jer nemlig i stand til at betjene Philips HeartStart HS1 mest optimalt, og desuden være klar, hvis uheldet er ude.

Du kan være med til at redde liv med Philips HeartStart HS1

Med Philips HeartStart HS1 ved hånden – på jobbet eller i hjemmet – sikrer du, at din kollega, din ven eller dit familiemedlem altid kan føle sig trygge og i gode hænder i arbejdsdagen eller i fritiden.

Tid er den allervigtigste faktor ved hjertestop – hav derfor altid en Philips HeartStart HS1 nær dig eller lige ved hånden. Så er du med til at redde menneskeliv.

Læs mere om hjertestartere og Foerstehjaelp-shoppen.dk her!

Comments (0):

Write a comment:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *