Skal der fart over feltet? Og vil du nyde friheden til havs? Så skal du overveje at tage et speedbådskørekort hos Speedbådskolen – hos dem vil du nemlig blive sejlklar på blot én enkelt dag! De har i alt fire afdelinger, der er placeret i henholdsvis Århus, Middelfart, Svendborg og København, og de giver muligheden for at tage et kursus så længe du er fyldt 16 år.

Kunne du tænke dig at blive bedre og dermed også klædt på til et motorsejlads, uanset hvilken erfaring og niveau du starter på? Så er speedbådsskolen det perfekte sted for dig at starte. Hvis du skulle være interesseret i at finde andre former for kørekort så tilbyder speedbådsskolen også kørekort til vandscooter, duelighedsbevis, og de har 100% beståelsesgaranti så der ikke er noget du skal bekymre dig om.

Få speedbådskørekort på 1 dag

Har du lyst til at blive klogere på hvad det indebære at tage et speedbådskørekort? Så bliv hængende lidt endnu. Bliv klogere på vores kurser ved at klikke rundt på denne side eller læs videre; Hos Speedbådskolen.dk har de nemlig mange års erfaring når det kommer til undervisning af kurser der involvere speedbådskørekort eller et duelighedsbevis. Derfor ved de også at det kan være træls at skulle sidde og sætte sit ind i skriftlig kursus materiale med mange store ord.

På baggrund af det ovenstående har Speedbådsskolen.dk valgt at gøre det så nemt for dem der skal på kursus, ved at lave deres teori om til online materiale, via undervisningsvideoer. På den måde kan kuristen selv sætte sig ind i materiale når tid og sted passer for dem.

Speedbaadsskolen - Speedbådsskolen - Speedbådskørekort

Comments (0):

Write a comment:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *