Hvor er det bare helt fantastisk opløftende for alle os i erhvervslivet at opleve et eventbureauer som Event Republic, der bare mestrer den kunst at sammensætte en særdeles vital og livgivende erhvervskonference set i bagspejlet af den verdensomspændende corona-krise tidligere på året.

Med et kriseramt finans- og aktiemarked, som vi ikke har oplevet magen til siden den store depression i 1930’erne tilsammen med en verdensomspændende fødevareproduktion i knæ, der vitterlig var ved at skabe hungersnød i den vestlige verden, så er det da virkelig befriende at opleve et eventbureau, som har pæren i orden og mestrer planlægningen og event management med finesse.

Erfarne oplægsholdere giver eventbureau vind i sejlene

Efter en corona-krise, hvor praktisk talt alle har formået at bidrage med mangt og meget er det yderst prisværdigt, at et event bureauer som Event Republic kan præstere at lokke så mange tunge erhvervsfolk til konference i København om fremtidens produktionsformer- og markeder. På formidabel vis var det lykkedes at hive selv tunge topfolk fra blandt andre Google, Microsoft, Chrysler, Nestlé og Unilever med til konferencen, og de havde alle det samme budskab til os, de fremmødte på konferencen.

Budskabet fra topfolkene var meget klart – præcis lige så klart, som det budskab vi kunne læse ud af de mange anstrengelser, som det erfarne eventbureau havde lagt for dagen for at give os en uforglemmelig oplevelse: Tænk bæredygtighed ind i alle revner og sprækker, niveauer, processer og parametre i dit firma uanset, hvilken forretning du skal have op at køre eller til at fungere igen efter corona-krisen. De gjorde os opmærksom på, at lige netop bæredygtighedstiltag var af altafgørende betydning i forhold til at komme en lignende krise i forkøbet en anden kedelig gang.

Det opmærksomme eventbureau havde også tænkt ud ad boksen og etableret mange forskellige workshops-boder til os videnshungrende erhvervsfolk dagen igennem. På den måde kunne vi knapt så tunge erhvervsfolk opnå ny viden på bæredygtighedsområdet og samtidig få lidt professionel sparring fra professionelle globale spillere. Dette tilsammen med den unikke mulig for at netværke med de helt store inden for vores respektive fagområder og brancher var absolut noget, som gav os ny inspiration og gejst til at kaste os over de mange nye muligheder inden for fødevareproduktion og international handel.

Eventbureau fletter vigtige budskaber sammen på erhvervsmesse

Efter enhver krise, som slår bunden ud af selv de mest ihærdige sociale og erhvervsmæssige sammenhænge, er det virkelig et gode at have folk som Event Republic til at sprede tillid og fortrøstningsfuldhed tilbage i samfundene igen. Og med deres indsats in mente må vi så blot erkende, at dette eventbureau med deres tilgang og metoder er et eksempel til efterfølgelse. Bravo, siger vi bare, og trækker i arbejdstøjet!


[1] https://eventrepublic.dk/da/

[2] https://eventrepublic.dk/da/

Comments (0):

Write a comment:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *