Drømmer du om at få din helt egen lille Mini Cooper, så er løsningen måske tættere på, end du tror. Men flexleasing kan du nu erhverve din helt egen Mini Cooper til en yderst fordelagtig pris. Med flexleasing behøver du ikke gå på kompromis hverken med bilmærke eller købsprisen, for du kan få selv den dyreste bilmodel uden at skulle betale en større bondegård for den.

Denne nye leasingmetode finder du hos CORE Leasing – en bilforhandler, som har erfarne folk bag rattet. Jeg er selv en af de heldige brugere af denne flexleasing, og jeg har aldrig haft andet end positive oplevelser med både flexleasing og firmaet bag, CORE Leasing.

Flexleasing er den nemmeste adgang til fire hjul

Som daglig bilist er det vigtigt at have kvalitet og pålidelighed mellem hænderne, og det kan jeg bevidne er tilfældet i forbindelse med den bil, som jeg anvender i forbindelse med min flexleasing-aftale. Jeg har leaset en lille smart og hurtigt Mini Cooper, som jeg anvender dagligt på mine mange kørekure rundt landet som sælger.

Jeg er meget tilfreds med min Mini Cooper, som for mig fungerer som et uvurderligt redskab i mit arbejde som sælger. Bilen er ikke stor, hvad angår rummelighed, men det er heller ikke nødvendigt i mit tilfælde, da jeg sælger softwareprodukter, som jeg snildt kan have på bagsædet eller i bilens bagagerum. For mig er det vigtig at jeg har en upåklagelig bil, som kan køre de mange kilometer, som jeg tilbagelægger hver dag. Den gave og den frihed giver flexleasing mig til fulde. Derfor har jeg heller ikke behov for flere biler, da jeg både kan benytte min Mini Cooper erhvervsmæssigt og til private ærinder.

CORE Leasing tilbyder favorable fordele ved flexleasing Hvis du har samme eller lignende behov, som jeg beskriver, så tag kontakt til CORE Leasing og hør mere om deres flexleasing. Der er en supersmart leasingordning, som kan anvendes af både erhvervsdrivende og private. Jeg kan i hvert fald kun anbefale Coreleasing.dk og deres flexleasing.

Comments (0):

Write a comment:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *